Zo houd je kleding langer mooi! 6 Tips wassen en drogen.

Onze nieuwe kledingstukken houden we natuurlijk het liefst zo lang mogelijk prachtig en in nieuwstaat. Wist je echter dat het gebruik van wasmachine en droger een flinke invloed op je kledij kan hebben? Door enkele praktische tips te gebruiken zorg je voor minimale beschadiging van je kleding tijdens het wassen en drogen. Onze 6 Tips: 

Lees meer »

Zo voorkom je ladders in je panty

Een ladder in je panty.. het gebeurt altijd op het moment dat het écht niet uitkomt. Vlak voor een belangrijke meeting, je sollicitatiegesprek of een date met die leuke jongen. Scherpe nagels en gehaakte stoelen zijn dan ook onze vijanden tijdens het dragen van een panty. Het liefst vermijden we ladders en kiezen we safe voor een jeans. Gelukkig hoeft dat niet meer! Hier een aantal handige tips om die vreselijke ladders te vermijden.

Lees meer »

Je kledingkast opruimen doe je zo

Het gevoel dat je voor je kledingkast staat en gewoon helemáál niet weet wat je aan moet trekken. Ik denk dat iedere vrouw hier wel over mee kan praten. Helaas hebben we niet allemaal zo'n super luxe inloopkast en hangen we te veel kleding in een te kleine kast. Je kledingkast opruimen is vaak een hele klus met heuse stressmomentjes.. want wat kan nou weg en wat niet?! Wij geven je tips om je kledingkast opruimen makkelijker (en leuker) te maken. You can do it!

Lees meer »

Schoenen waterdicht maken? Dat doe je zo!

e kennen het vast allemaal wel: tijdens een regenbui voel je het water door je schoenen heen komen. Niets vervelender dan een paar natte sokken in je schoenen. Gelukkig hebben wij een aantal handige tips voor je om je schoenen waterdicht te maken. Zo verander jij jouw favoriete schoeisel in waterdichte schoenen die je ook tijdens een regenachtige dag aan kunt. Let's try!

Lees meer »